Et voi enää kirjautua ulos Android-sovelluksen YouTube-sovelluksesta

Google ottaa Incognito-tilan käyttöön Android-sovelluksen YouTube-sovelluksessa kirjoittamishetkellä; YouTuben incognito-tila toimii samalla tavalla kuin Google Chromen incognito-tila (yksityinen selaaminen), koska se estää toiminnan tallentamisen paikallisesti.

Incognito-tila on käytettävissä vain kirjautuneille käyttäjille. Selaus- ja katseluhistoriaa ei tallenneta, kun se on aktiivinen. Vaikka tämä ei takaa sataprosenttista yksityisyyttä, se varmistaa, että toimintaasi ei ole linkitetty Google- tai YouTube-tiliisi.

Google-Android-käyttäjät, jotka käyttävät YouTube-sovellusta, huomaa, että kirjautumispainike on korvattu Ota käyttöön Incognito-vaihtoehdolla.

youtube app android incognito

YouTube-sovelluksessa näkyy 'olet inkognito' -muistutus näytön alareunassa, kun inkognito-tila on käytössä. Sovellus näyttää kehotteen, kun otat ensimmäisen kerran käyttöön tilan, joka selittää, mitä se tekee ja ei, mutta se ei anna ohjeita tilistä kirjautumiseen.

Voit kuitenkin vaihtaa eri tilien välillä.

Merkintä : Jos Internet-yhteytesi ei ole nopein, saatat nähdä kirjautumisvaihtoehdon, kun otat inkognito-tilan käyttöön tai poistat sen käytöstä. Uloskirjautumisvaihtoehto näkyy niin kauan kuin profiilikuvaketta tai inkognitokuvaketta ei näy.

YouTube poistaa toimintotiedot inkognito-istunnosta, kun poistut istunnosta.

Olet mennyt inkognito

Kun sammutat Incognito-toiminnon tai muutut passiiviseksi, tämän istunnon toiminnot poistetaan ja palaat viimeksi käytettyyn tiliin.

Aktiivisuutesi saattaa silti olla näkyvissä työnantajalle, koululle tai Internet-palveluntarjoajalle.

Jotkin YouTube-toiminnot, esimerkiksi tilaukset, eivät ole käytettävissä, kun olet inkognito-tilassa. Sovelluksen muut osat voivat muistuttaa sinua, että toimintaa ei tallenneta. Kun avaat haun, YouTube muistuttaa sinua siitä, että hakuhistoria on keskeytetty, kun tila on aktiivinen.

Incognito-tila poistetaan käytöstä automaattisesti tietyn ajan ollessa käyttämättä. Voit poistua tilasta milloin tahansa napsauttamalla näytettävää inkognitokuvaketta profiilikuvakkeen sijasta ja valitsemalla 'sammuta incognito'.

Kuinka kirjaudut ulos?

Päivittää : Ilmeisesti on vielä tapa, mutta se on melko piilotettu. Valitse maksulliset jäsenyydet valikosta, napauta valikkoa uudelleen ja siellä on kirjautumisvaihtoehto.

Incognito-tila tarjoaa samankaltaiset toiminnot kuin et kirjaudu YouTubeen ensiksi. Googlen käyttäminen ilman kirjautumista rajoittaa sivuston toiminnallisuutta jonkin verran: et voi käyttää tilauksia, viestejä tai käyttää muita sivuston toimintoja, kun et ole kirjautunut tiliin.

Incognito-tilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä korvaa YouTube-sovelluksen kirjautumisvaihtoehdon. Ei näytä olevan vaihtoehto kirjautua ulos YouTube-sovelluksesta, kun olet kirjautunut sisään ja inkognito-tila on käytettävissä laitteella.

En löytänyt sovelluksesta vaihtoehtoa kirjautua ulos muusta kuin yllä mainitusta viiveestä, kun vaihdat normaalin ja inkognito-tilan välillä. Jos tiedät tavan, ota meihin yhteyttä ja lisään artikkeliin ohjeet siitä.

Nyt sinä : Mikä on mielestäsi poistumisvaihtoehtojen poistaminen?