Siirtää Windows-käyttäjät ohjatulla käyttäjäprofiililla

Ohjattu käyttäjän profiiliprofiili on Microsoft Windows -laitteille tarkoitettu ohjelmisto, jolla käyttäjätilit voidaan siirtää koneelta toiselle.

Ohjelmaa tarjotaan ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöön ja maksulliseen ammattipakettiin ja Enterprise-versioon.

Ilmainen versio tukee käyttäjäprofiilien siirtymistä, paikallisten tilien poistamista tai poistamista käytöstä, verkon siirtymistä, tietokoneiden yhdistämistä kaikkiin Windows-verkkotunnuksiin tai työryhmään liittymistä.

Professional- ja Enterprise-versiot tukevat lisäominaisuuksia; ammattimaiset versiovaihtoehdot tallentaa siirtomuodon määritykset, lisäämällä tietokoneita Active Directory -säiliöihin tai vaihtoehdot profiilikansion tai tietokoneen nimeämiseksi uudelleen.

Enterprise-versio tukee kaikkien profiilien siirtämistä yhdellä toiminnolla, VPN-yhteyksien tukea, täydellistä automaatiota mukautettujen komentosarjojen tuella ja profiilien uudelleennimeämistä tai kopiointia.

Tässä katsauksessa tarkastelen ilmaista versiota Käyttäjäprofiilista.

Siirrä Windows-käyttäjät

user profile wizard migrate

Ohjattu käyttäjän profiiliprofiili on yhteensopiva kaikkien Windows-versioiden kanssa, jotka alkavat Windows XP: llä. Ohjelma on asennettava kohdekoneeseen ennen kuin sitä voidaan käyttää.

Ilmaisen version pääominaisuus on siirtää käyttäjäprofiili toiselle tilille tietojen ja asetusten säilyttämiseksi.

Se näyttää luettelon käynnissä olevista käyttäjäprofiileista; Jokainen käyttäjäprofiili on lueteltu nimellä ja profiilipolulla. Tarjolla on vaihtoehtoja osoittaa käyttämättömiä käyttäjäprofiileja ja poistaa tai poistaa valittu tili. Määrittämättömät profiilit ovat Windowsin luomia profiileja, jos olemassa oleviin profiileihin liittyy ongelmia.

Huomaa: Tiedot siirretään vain olemassa oleville tileille. Jos haluat aloittaa uudella profiililla, sinun on luotava se ensin laitteella, jotta voit valita sen myöhemmin.

Sinua pyydetään valitsemaan tilin nimi siirrolle ja sinun on valittava verkkotunnus tai paikallisen tietokoneen nimi. Ohjelma ei lueta järjestelmään olemassa olevia tilinimiä; sinun on etsittävä niitä muualta, jotta voit valita oikean tilin siirtymiä varten

migrate user profile

Voit asettaa uuden profiilin järjestelmän oletuskirjautumiseksi.

Siirtyminen alkaa heti myöhemmin. Ohjattu käyttäjäprofiili näyttää edistymisen lokissa ohjelman käyttöliittymässä; Rekisteriavainten, käyttäjätietojen ja muiden tietojen siirtäminen valittuun profiiliin voi viedä jonkin aikaa.

migration

Huomio : ohjelma aloittaa järjestelmän uudelleenkäynnistyksen käyttäjäprofiilin onnistuneen siirron jälkeen. En löytänyt vaihtoehtoa estää uudelleenkäynnistystä (kymmenen sekunnin kuluttua). Varmista, että suljet ohjelmat ja tallensit tiedot ennen sovelluksen lopettamista.

Loppusanat

Ohjattu käyttäjän profiiliprofiili on hyödyllinen järjestelmänvalvojan Windows-työkalu käyttäjän profiilin siirtämiseen toiseen. Kotikäyttäjät voivat käyttää sitä muun muassa tietojen siirtämiseen vanhasta profiilista uuteen.

Nyt sinä: Kuinka siirrät käyttäjäprofiilin?