Korjaa Älä irrota iPodia

Älä irrota -sovellus otettiin käyttöön Apple iPod -laitteissa tietojen katoamisen estämiseksi varoittamalla käyttäjää olemaan irtikytkemättä iPodia sen ollessa edelleen käytössä tietokoneessa. Tätä viestiä tulisi ottaa suurin osa ajasta vakavana, koska sillä voi olla tuhoisia seurauksia. . Jos siirrät tiedostoja esimerkiksi iPodiin ja irrotat iPodin tietokoneesta tietokoneen käytön aikana, tietojen häviäminen tai tiedostojen vioittuminen voi tapahtua jälkikäteen.

Joskus kuitenkin viesti Älä katkaise yhteyttä, vaikka kaikki siirrot on tehty ja iTunes on suljettu. Mutta älä huoli, voit kokeilla useita asioita saadaksesi viestin katoamaan.



Jos iTunes toimii edelleen tietokonejärjestelmässäsi, sulje se ja tarkista, häviääkö viesti. Jos näin ei ole, käynnistä se uudelleen ja napsauta Poista levy -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

IPodin poistaminen iTunesista katkaisee pohjimmiltaan iTunes-ohjelmiston ja iPodin välisen yhteyden, jotta sinun pitäisi pystyä irrottamaan laite tietokoneesta myöhemmin ilman ongelmia.

Jos näin ei ole, sinun on tehtävä seuraava. IPod on kytketty käyttöjärjestelmään ja sen pitäisi näkyä kytkettyjen laitteiden luettelossa.

Napsauta iPodia hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Poista. Tämän pitäisi poistaa iPod laitteen luettelosta ja katkaista yhteys käyttöjärjestelmään. Jos viesti ilmestyy edelleen, yritä etsiä tehtävähallinnasta iPodiin liittyviä ohjelmia ja tappaa prosessi.

Jos Älä irrota -viesti tulee edelleen iPodiin, voit yrittää irrottaa sen joka tapauksessa. Varmista vain, että mikään ei ole käynnissä taustalla, joka edelleen kommunikoi iPodin kanssa. Silloin sen ei pitäisi olla ongelma.