Etkö pidä Chromen uudesta kirjautumiskokemuksesta? Toimi näin!

Google teki perusteellisen muutoksen kirjautumiskokemukseen Google Chromen selaimessa julkaistuaan Chrome 69 vakaalle kanavalle.

Pohjimmiltaan se, mitä Google teki, oli linkittää Internet-Google-tilit Chromen Google-tiliin, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kirjaudut ulos Google-tilistäsi verkossa, esimerkiksi Gmailissa tai Google Plus -sivulla, kirjaudut ulos myös Googlesta Tili Chromessa. Muutos vaikuttaa myös sisäänkirjautumisiin; Jos kirjaudut sisään Google-tiliisi Chromessa, kirjaudut automaattisesti sisään kaikkiin Google-palveluihin verkossa, vaikka et aio käyttää niitä.

Päivittää : Google Chrome 70: llä on uusi vaihtoehto leikata solmio Google-tiliin kirjautumisten välillä Chromessa ja verkossa.

Puhuimme suuren pituuden muutoksesta täällä Ghacks Technology News -sivustolla ja siitä, että voit kääntää kytkimen päälle kromilla: // liput tällä hetkellä poista linkki Internetissä olevien Google-tilien ja Chromen välillä . Kokeelliset liput voidaan kuitenkin poistaa milloin tahansa, ja Googlea ei tunneta yrityksenä, joka palauttaa tekemänsä päätökset ellei se vastaanottaa paljon negatiivista lehdistöä valtavirran lehdistä siitä.

Jotkut Chromen käyttäjät saattavat pitää uudesta toiminnosta, koska se helpottaa heidän kirjautumista sisään tai ulos Chromesta ja Googlesta Webissä. Toiset voivat pidä siitä yksityisyyden ja käyttäjän valinnan vuoksi. Ajattele sitä, jos kirjaudut sisään Chromeen, jokainen Googlen omaisuus tunnistaa sinut automaattisesti Google-käyttäjänä.

Chromen käyttäjät, jotka eivät koskaan ole kirjautuneet sisään selaimeen, kirjautuvat sisään automaattisesti, jos he kirjautuvat sisään mihin tahansa Google-omaisuuteen verkossa. Jotkut käyttäjät eivät halua kirjautua sisään selaimeen, koska se tarjoaa vain vähän arvoa, ellei synkronointia käytetä.

Seuraavassa oppaassa tarkastellaan vaihtoehtoja, jotka sinun on hyödynnettävä parhaalla mahdollisella tavalla tilanteesta, etenkin jos lippu poistetaan Chromesta.

Mitä voit tehdä

On olemassa kolme päävaihtoehtoa, joiden avulla Chromen käyttäjien on vältettävä sisäänkirjautumista Chromeen, kun he kirjautuvat sisään Google-tiliin Webissä, ja että he ovat kirjautuneet sisään Google-tiliin Webissä, kun he kirjautuvat Chromeen.

  1. Käytä yksityistä selaustilaa.
  2. Käytä erillistä kannettavaa Chromen kopiota joihinkin toimintoihin (tai toiseen julkaisukanavaan)
  3. Käytä erilaisia ​​profiileja.

En puhu ilmeisestä vaihtoehdosta käyttää eri selaimia tiettyyn toimintaan.

Vaihtoehto 1: Yksityinen selaus

chrome incognito mode

Yksityinen selaus tai inkognito-tila, kuten Chrome kutsuu sitä, rajoittaa paikallisesti tallennettavia tietoja, kun olet tässä tilassa.

Chrome käsittelee Incognito-tilan ikkunoita erillisinä kokonaisuuksina, mikä tarkoittaa, että et ole kirjautunut sisään Google-tiliin Chromessa tai kirjautuneena mihinkään Internet-omaisuuteen, kun käynnistät sen.

Joten mitä voisit käyttää, on käyttää Google-ominaisuuksia inkognito-tilassa, jotta vältetään linkki Web-tilien ja Chromen välillä.

Voit silti kirjautua sisään tileihin, mutta kun poistut inkognito-tilasta, istunnot tuhoutuvat. Keinot: sinun on kirjauduttava sisään joka kerta, kun käynnistät inkognito-tilan.

Mitä sinun täytyy tehdä:

  1. Joko valitse Valikko> Uusi incognito-ikkuna
  2. Tai käytä Ctrl-Shift-N

Molemmat käynnistävät uuden Incognito-ikkunan, joka toimii erillisenä kokonaisuutena.

Vaihtoehto 2: Käytä kannettavaa kopiota Chromesta (tai eri kanavalla)

Voit ladata kannettavan kopion Chromesta (Windows) PortableAppsista. Voit myös asentaa Chromen toisen julkaisukanavan version, esim. Chrome Dev, koska niitä käsitellään erillään toisistaan.

Asenna eri versio ja käytä sitä tiettyihin toimintoihin. Ehdotan, että nimeät Chromen käynnistävät pikakuvakkeet uudelleen, jotta pystyt erottamaan paremmin eri versiot ja tehtävät, joissa niitä käytät.

Mitä sinun täytyy tehdä:

  1. Jos haluat käyttää Chrome Portablea, lataa kannettava versio osoitteesta PortableApps ja käytä sitä tiettyyn toimintaan.
  2. Jos haluat käyttää toista kanavaversiota Chromen pääversion vieressä, lataa toinen Chromen versio, esim. Chrome Dev , ja käytä sitä alkuperäisen vieressä. Kärki: Voit ladata Chromen offline-asennusohjelmat nopeuttaa prosessia.

Vaihtoehto 3: Käytä erilaisia ​​profiileja

different person

Chrome tukee käyttäjän profiileja, joiden välillä voit vaihtaa. Nämä toimivat samalla tavalla kuin Firefoxin käyttämät profiilit, mutta sillä erolla, että voit vaihtaa toiseen profiiliin heti Chromen sisällä.

Käyttäjäprofiilit käyttävät suurimmaksi osaksi erillisiä tietoja.

Mitä sinun täytyy tehdä:

  1. Aloita napsauttamalla profiilikuvaketta Chrome-käyttöliittymässä.
  2. Joko 'Vieras-ikkuna' -vaihtoehdolla voit avata Vieras-ikkunan, joka säilyttää tiedot vain selausistuntoa varten (kuten inkognito-tilassa).
  3. Tai valitse Hallinnoi henkilöitä ja näytöllä, joka avautuu 'lisää henkilö'. Näin lisätään Chromeen toinen profiili, jonka voit valita napsauttamalla profiilikuvaketta.

Menetelmien haitat

Kaikilla kolmella menetelmällä on haittoja. Kaksi ensimmäistä, inkognito-tilan ja erilaisen Chromen version käyttö, edellyttävät, että käsittelet useita selainikkunoita ja pidät yleiskuvaa siitä, mikä on.

Kolmas vaihtoehto, erilaisten profiilien käyttö, edellyttää, että vaihdat profiilien välillä säännöllisesti ja että sinun on käytettävä myös erilaisia ​​selainikkunoita.

Nyt sinä : Mikä on muutostasi?