Chromen uusi Tyhjennä selaustiedot -valintaikkuna on monimutkaisempi

Me kaikki tiedämme, että Google haluaa harkita yrityksen Chrome-selaimen asettelua ja muotoilua. Vaikka yritys ei kosketa varsinaista käyttöliittymää, se aloitti materiaalisuunnittelun muutokset selaimeen jonkin aikaa sitten.

Google Chromen viimeisin versio muutti kirjanmerkkien käyttöliittymää esimerkiksi materiaalisuunnitteluun.

Jos avaat Poista selaustiedot Chromen valintaikkunassa, huomaat, että yritys on muuttanut sitä myös äskettäin.

Voit avata valikon useilla tavoilla, yksi nopeimmista vaihtoehdoista on ladata chrome: // settings / clearBrowserData selaimen osoiteriville.

Chrome Basic ja Advanced poistavat selaustiedot

chrome clear browsing data

Huomaat, että Google erottaa välilehdet nyt. On perus- ja edistynyt välilehti, jotka eroavat toisistaan ​​kohteiden suhteen, jotka voit tyhjentää selaimessa.

Oletusasetustenvälilehti antaa sinun tyhjentää selaushistorian, evästeet ja muut sivustotiedot sekä välimuistilla olevat kuvat ja tiedostot. Aikavälin valitsin on yläosassa, mutta mitään muita vaihtoehtoja lukuun ottamatta mainittuja.

Sinun on vaihdettava Lisäasetukset-välilehteen, jotta kaikki vaihtoehdot näkyvät uudelleen. Sieltä löydät luetellut vaihtoehdot, joilla voit tyhjentää lataushistorian, salasanat, automaattisen lomakkeen tiedot, sivuston asetukset, isännöidyt sovellustiedot ja medialisenssit.

chrome advanced clear browsing data

Edistyneet tuotteet paljastavat lisäksi lisätietoja. Kohdemäärä, joka poistetaan, jos tiedot tyhjennetään, on lueteltu Advanced-välilehden kunkin kohteen vieressä. Vain välimuistin koko on lueteltu perusvälilehdellä.

Chrome muistaa viimeisen välilehden ja avaa sen niin kauan kuin et vaihda toiseen välilehteen. Se on hyvä uutinen kokeneille käyttäjille, jotka haluavat paremman hallinnan tietojen tyhjentämiseen verkkoselaimessa.

Loppu sanat

Google ei ole paljastanut miksi se päätti luoda selkeän perustiedot -valintaikkunan ja lisätä sen selaimeen. Edistynyt valintaikkuna on se, jota Chromen käyttäjät ovat käyttäneet siitä lähtien, kun Google on julkaissut selaimen ensimmäisen iteraation.

Jos minun piti arvata, Google teki muutoksen estääkseen käyttäjiä tyhjentämästä vahingossa tarvitsemiaan tietoja.

Nyt sinä : Miksi Google muutti mielipiteesi?